Lato na talerzu

HomeBez kategoriiLato na talerzu

Gotowanie na cztery ręce. Kolacja degustacyjna.

Leszek Wodnicki uczestnik II edycji MasterChef i Karol Studziński szef kuchni Villa Park Wisełka zapraszają na kulinarny spektakl. Dwaj szefowie kuchni przygotują menu degustacyjne ,,Lato na talerzu”.

Kolacja na 4 rece_ulotka 4

Menu:
Amuse Bouche
Marynowany łosoś z vinaigrette z dymki

Przystawka
Pęczak z groszkiem ,szparagami i polskim serem dojrzewającym.

Zupa
Chłodnik z ogórka z makaronem koperkowym

Danie główne
Kaczka sous-vide, puree z marchewki, czereśnie w winie

Deser
Creme brulee z compote z truskawek

Cena
120,00 pln/1 osoba
Rezerwacja miejsc pod nr. tel. 570 142 555

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet