Kalendarz

HomeKalendarz

pon. wt. śr. czw. pt. sob. niedz.
1
Dzień Dziecka 11:00
Dzień Dziecka
cze 1@11:00 – 15:00
Dzień Dziecka
DZIEŃ DZIECKA już 1 czerwca, a to w końcu wielkie święto i należy je uczcić ! Zapraszamy dzieci na warsztaty, tym razem z wyjątkowo słodkim menu. Dzieci lubią słodycze, kochają je szczególnie za różnorodność smaków,[...]
2
3
4
5
6
7
PASTA PARTY 17:00
PASTA PARTY
cze 7@17:00 – 21:00
PASTA PARTY
Warsztaty kulinarne 7 czerwca godz.17.00,,Pasta party„ Włosi o makaronach wiedzą wszystko. Przecież Włochy to kolebka makaronów. Ich różnorodność potrafi przyprawić o prawdziwy zawrót głowy, ale warto się z tej znajomości podszkolić. Dobrze podany makaron to[...]
8
9
10
11
12
13
14
15
SUSHI 11:00
SUSHI
cze 15@11:00 – 15:00
SUSHI
Pyszne, lekkie, zdrowe, świeże, kolorowe…. takie jest sushi. To bez wątpienia najbardziej popularna i znana potrawa pochodząca z Kraju Kwitnącej Wiśni Żeby delektować się jej smakiem nie musimy iść do orientalnej restauracji czy baru, możemy[...]
16
17
18
19
20
21
22
23
POWITANIE WAKACJI 11:00
POWITANIE WAKACJI
cze 23@11:00 – 15:00
POWITANIE WAKACJI
Warsztaty dla dzieci 23 czerwca godz.11.00,,Powitanie wakacji” Z myślą o dzieciach, dla których zaczyna się okres beztroskiej laby i wypoczynku przygotowaliśmy warsztaty kulinarne w stylu ,,Street Food”. Spotkanie wakacyjne poświęcimy kuchni ulicznej. Kultura street foodu[...]
24
25
26
27
28
29
30

Rezerwacje:

cze
23
niedz.
POWITANIE WAKACJI
cze 23@11:00 – 15:00
Warsztaty dla dzieci 23 czerwca godz.11.00,,Powitanie wakacji”
Z myślą o dzieciach, dla których zaczyna się okres beztroskiej laby i wypoczynku przygotowaliśmy warsztaty kulinarne w stylu ,,Street Food”. Spotkanie wakacyjne poświęcimy kuchni ulicznej. Kultura street foodu jest znana praktycznie na całym świecie i jest atrakcją turystyczną pozwalającą spróbować lokalnych produktów. Najbardziej rozpoznawalne dania to Pad Thai, zupa Pho, Langosz, Tacos, Quesadilla, Burgery czy Churros. Na warsztatach, które poprowadzi Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN poznamy przepisy na najbardziej popularne uliczne dania z całego świata
Street Food menu:
✅Gua Bao – azjatyckie bułeczki na parze z pikantnym kurczakiem
✅Pide, czyli turecka pizza z mięsem mielonym, papryką i serem
✅Tajski sorbet z limonki i bazylii
✅Meksykańska arbuzowa aqua fresca
Wiek dzieci 8 – 14 lat
Koszt 160 zł/osoba
Rezerwacja miejsc pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
1
pon.
Wakacje I turnus
lip 1@10:00 – lip 5@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier I turnus 01 – 05.07.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
8
pon.
Wakacje II turnus
lip 8@10:00 – lip 12@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier II turnus 08 – 12.07.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
15
pon.
Wakacje III turnus
lip 15@10:00 – lip 19@17:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier III turnus 15 – 19.07.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
29
pon.
Wakacje IV turnus
lip 29@10:00 – sie 2@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier IV turnus 29.07 – 02.08.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
sie
5
pon.
Wakacje V turnus
sie 5@10:00 – sie 9@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier V turnus 05 – 09.08.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com

cze
23
niedz.
POWITANIE WAKACJI
cze 23@11:00 – 15:00
Warsztaty dla dzieci 23 czerwca godz.11.00,,Powitanie wakacji”
Z myślą o dzieciach, dla których zaczyna się okres beztroskiej laby i wypoczynku przygotowaliśmy warsztaty kulinarne w stylu ,,Street Food”. Spotkanie wakacyjne poświęcimy kuchni ulicznej. Kultura street foodu jest znana praktycznie na całym świecie i jest atrakcją turystyczną pozwalającą spróbować lokalnych produktów. Najbardziej rozpoznawalne dania to Pad Thai, zupa Pho, Langosz, Tacos, Quesadilla, Burgery czy Churros. Na warsztatach, które poprowadzi Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN poznamy przepisy na najbardziej popularne uliczne dania z całego świata
Street Food menu:
✅Gua Bao – azjatyckie bułeczki na parze z pikantnym kurczakiem
✅Pide, czyli turecka pizza z mięsem mielonym, papryką i serem
✅Tajski sorbet z limonki i bazylii
✅Meksykańska arbuzowa aqua fresca
Wiek dzieci 8 – 14 lat
Koszt 160 zł/osoba
Rezerwacja miejsc pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
1
pon.
Wakacje I turnus
lip 1@10:00 – lip 5@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier I turnus 01 – 05.07.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
8
pon.
Wakacje II turnus
lip 8@10:00 – lip 12@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier II turnus 08 – 12.07.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
15
pon.
Wakacje III turnus
lip 15@10:00 – lip 19@17:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier III turnus 15 – 19.07.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
lip
29
pon.
Wakacje IV turnus
lip 29@10:00 – sie 2@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier IV turnus 29.07 – 02.08.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com
sie
5
pon.
Wakacje V turnus
sie 5@10:00 – sie 9@14:00
Wakacje w Kulinarnym Atelier V turnus 05 – 09.08.2024
Już po raz kolejny Kulinarne Atelier zaprasza dzieci na przygodę kulinarną w czasie wakacji. Ci co u nas byli wiedzą, że będzie to super spędzony czas. Warsztaty poprowadzi nasz szef kuchni Leszek Wodnicki – półfinalista MasterChef TVN. Odbędziemy kulinarną podróż po różnych krajach, żeby poznać kuchnię i zwyczaje kulinarne różnych narodów. Będziemy eksperymentować przy kuchennym blacie i kosztować przygotowane dania. Gotowanie, to nie tylko codzienny obowiązek, lecz także wspaniała zabawa. Dobieranie składników, łączenie ze sobą różnych smaków pozwala kształtować kreatywne myślenie i wyobraźnię. W trakcie warsztatów dzieci rozwijają swoje umiejętności kulinarne, poznają zasady bezpieczeństwa i higieny w kuchni oraz reguły savoir – vivre’u przy stole.
Program warsztatów:
✅codziennie przygotujemy 3 dania i napój kuchni różnych narodów, poznając ich tradycje i zwyczaje kulinarne
✅nauczymy się podstawowych technik krojenia warzyw i owoców (np. julienne, vichy)
✅ poznamy warzywa, owoce, zioła i przyprawy świata i nauczymy się je praktyczne wykorzystywać w kuchni
✅nauczymy się zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni
✅poznamy zasady savoir-vivre przy stole
Każdy z uczestników warsztatów otrzyma przepisy przygotowywanych dań oraz pamiątkowe wspólne zdjęcie .
Wiek uczestników: 8 – 14 lat
Koszt 750 zł/osoba
Zapisy pod nr tel. 570 142 555 lub e-mail: kulinarneatelier@gmail.com