Warsztaty

HomeWarsztaty

Warsztaty kulinarne to oferta dla wszystkich miłośników i pasjonatów gotowania, To świetny sposób na spędzenie wieczoru oraz poszerzenie wiedzy i umiejętności kulinarnych w towarzystwie dobrej zabawy. Pod okiem doświadczonych fachowców, z najlepszych sezonowych produktów przygotujecie Państwo dania, które potem będziecie celebrować przy wspólnym stole, rozkoszując się smakami przy lampce dobrego wina. W nowocześnie wyposażonej kuchni w wysokiej klasy sprzęt do pieczenia i gotowania firmy Samsung czeka na Państwa 12 stanowisk pracy. W naszej industrialnej przestrzeni przybliżymy kuchnie całego świata. Poza potrawami kuchni polskiej, włoskiej, tajskiej czy japońskiej pokażemy jak robić chleb na zakwasie, smażyć doskonałe steki czy gotować idealne risotto. Wspólne spotkania w domowej atmosferze mają pokazać, że gotowanie jest przyjemnością, a jedzenie to strawa nie tylko dla ciała, ale przed wszystkim dla duszy.

Co zapewniamy:

  •  Profesjonalnie wyposażone stanowisko pracy
  •  Wysokiej jakości produkty do gotowania
  •  Fartuch
  •  Poczęstunek winem
  •  Przepisy wszystkich przygotowanych dań
  •  Luźną, niezobowiązującą atmosferę
Wrz 23@15:00 – 19:00
Prowadzący: Ariel Caspeta Perez Czas trwania: 15.00 – 19.00 Koszt: 220 zł/osoba Zapraszamy na warsztaty kuchni meksykańskiej, które poprowadzi Ariel Caspeta Perez. Ariel jest Meksykaninem, pracuje obecnie jako kucharz w restauracji www.strandcasino-marc-o-polo.com/de/one w Heringsdorf pod okiem Tom Wickboldt – szefa kuchni[...]
Wrz 24@11:00 – 15:00
Prowadzący: Leszek Wodnicki Czs trwania: 11.00 – 15.00 Koszt: 120 zł/osoba Zapraszamy dzieci na warsztaty, których tematem będą zapiekanki. Choć dla wielu zapiekanki znaczą tyle, co kanapki z zapiekanym żółtym serem, istnieją inne sposoby ich[...]
Wrz 30@16:00 – 20:00
Prowadzcy: Justyna Pszczółka i Dorota Habdas Godz.16.00 Tytuł:,,Ciasto parzone” Koszt: 200 zł/doba Ciasto parzone – jedno z podstawowych we francuskim cukiernictwie. To z niego powstają wszystkie ciasta i ciastka o wymyślnych nazwach: eklery, profiterolki, beignets.[...]
Paź 1@12:00 – 16:00
Prowadzący: Justyna Pszczółka i Dorota Habdas Czas trwania: 12.00 – 16.00 Koszt: 190 zł/osoba Sernik to ich ulubione ciasto. Jak twierdzą, są wypiekiem, który można modyfikować na milion sposobów i za to go kochają. Tradycyjny,[...]
Paź 7@14:00 – 18:00
Prowadzący: Ina Rybarczyk Czas trwania: 14.00 – 18.00 Koszt: 200 zł/osoba Zapraszamy na warsztaty kuchni wegańskiej, które poprowadzi Ina Rybarczyk Ina Rybarczyk założycielka kulinarnego bloga www.truetastehunters.com oraz autorka książki „Łowcy smaków”. Ina jest propagatorką kuchni roślinnej, bez[...]

Rezerwacje: