Prowadzący:Ina Rybarczyk
Czas trwania: 14.00 – 18.00
Koszt: 200 zł/osoba
Kolejne spotkanie z Ina Rybarczyk i jej zdrową kuchnią bez rafinowanego cukru i glutenu. Założycielka kulinarnego bloga www.truetastehunters.com oraz autorka książki „Łowcy smaków” wyczarowuje kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Na deser przyrządza tarty z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. Kuchnia roślina jest dla Iny ciągłym źródłem inspiracji. Na warsztatach będziemy mieli okazje poznać jej kolejne autorskie przepisy. Degustacja dań przy lampce wina od firmy Wineland
1. Chlebki z nasion
2. Pasta z soczewicy z kuminem i tahini
3. Kopytka z batatów ze smażoną szałwią i wegańskim parmezanem
4. Galette z pesto pistacjowym z cukinią
5. Biała fasola w sosie „śmietanowym” z jarmużem i suszonymi pomidorami
6. Papryki faszerowane kaszą jaglaną z warzywami pod jaglanym „serem”
7. Cytrynowy keks bananowy
Informacja i rezerwacja miejsc pod nr tel.570 142 555