Kuchnia wegańska

HomeKuchnia wegańska
Kiedy:
5 październik 2019@14:00 – 18:00
2019-10-05T14:00:00+02:00
2019-10-05T18:00:00+02:00

Prowadzący: Ina Rybarczyk
Czas trwania: 14.00 – 18.00
Koszt: 220 zł/osoba

Zapraszamy na warsztaty kuchni wegańskiej, które poprowadzi Ina
Rybarczyk – True Taste Hunters założycielka kulinarnego bloga
www.truetastehunters.com
oraz autorka książek „Łowcy smaków” i „Łowcy smaków. Cztery pory roku”.
Ina jest propagatorką kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego
cukru. Tworzy wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim
cudownie pyszną kuchnię roślinną. Z jej przepisów może korzystać każdy
bez wyjątku. Weganin, wegetarianin i wielbiciel potraw z mięsem, każdy
kto chce urozmaicić swoją dietę może spróbować dań opartych o dobrze
znane produkty roślinne, którym można nadać zupełnie inny smak.
Degustacja wegańskich dań przy kieliszku wina od firmy Wineland –
importer win od 2005 roku
Wegańskie menu:
1.Hummus dyniowy podany z buraczanym chlebkiem jaglanym
2.Pieczony korzeń pietruszki z komosą ryżową i pistacjami 3.Kopytka
dyniowe z pesto bazyliowym i wegańskim parmezanem
4.Gallete czyli rustykalna tarta z sosem „śmietanowym” i burakami
5.Pieczony bakłażan z sosem tahini i granatem
6.Makaron z musem z batatów i orzechów włoskich
7.Zapiekanka jaglana z warzywami pod serem z ciecierzycy
8.Orzechowo-pomarańczowa tarta z dyni z prażonymi jabłkami

Rezerwacja miejsc pod nr tel. 570 142 555 lub
e-mail:kulinarneatelier@gmail.com

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet