Prowadzący: Mariusz Siwak
Czas trwania: 17.00 – 21.00
Koszt: 250 zł/osoba
Co najbardziej kochają mężczyźni ? Mężczyźni najbardziej na świecie
kochają kobiety, luksusowe samochody i …oczywiście dobrego steka. Z
myślą o prawdziwych facetach organizujemy kolejne męskie gotowanie z
okazji Dnia Chłopaka. Wspólnie z Mariusz Siwak – szefem kuchni i
uczestnikiem programu Top Chef będziemy przygotowywać typowo męskie
dania, ale rozmawiać będziemy nie tylko o gotowaniu. Zaskocz swojego
ukochanego, kolegę, przyjaciela miłym prezentem w tym dniu i kup voucher
upominkowy na męskie gotowanie w Kulinarnym Atelier. To nie wszystkie
atrakcje tego wieczoru. Wśród Panów zostanie rozlosowana nagroda –
samochód Ford Kuga na weekend, ufundowany przez Ford Bemo Motors.Na
warsztatach ponadto degustacja wołowiny sezonowanej, którą możecie kupić
w sklepie Specjały u Szymona jedynym takim miejscu w Szczecinie. Nie
zabraknie również idealnego do steków czerwonego wina od firmy Wineland
– importer win od 2005 roku
Przygotujemy:
Amouse bouch – temari sushi z polędwicą wołową
Wędzony na zimno tatar z polędwicy wołowej w stylu azjatyckim z olejem z
palonego pora
Stek z brazylijskiego rostbefu wołowego z pieczonymi batatami, jogurtem
limonkowym i sosem chimichurri
Parfait z cachaca i mietą – brazylijski deser lodowy z paloną białą
czekoladą
Koszt 250 zł/osoba + 1/2 butelki wina gratis
Rezerwacja miejsc pod nr tel. 570 142 555 lub
e-mail: kulinarneatelier@gmail.com