Warsztaty kulinarne 30 września godz.17.00,,Męskie gotowanie”
Co najbardziej kochają mężczyźni ? Mężczyźni najbardziej na świecie kochają kobiety, luksusowe samochody i …oczywiście dobrego steka. Z myślą o prawdziwych facetach organizujemy kolejne już męskie gotowanie z okazji Dnia Chłopaka. Wspólnie z Mariusz Siwak – szefem kuchni Courtyard by Marriott Szczecin City i uczestnikiem programu Top Chef będziemy przygotowywać typowo męskie dania, ale rozmawiać będziemy nie tylko o gotowaniu. Firma Wagyu Poland alesmakosz.pl dostarczy nam najlepszej jakości sezonowaną wołowinę. To będą wyjątkowe warsztaty na, których dzięki Wagyu Poland alesmakosz.pl nie zabraknie degustacji wyjątkowej wołowiny. Zaskocz swojego ukochanego, kolegę, przyjaciela miłym prezentem w tym dniu i kup voucher upominkowy na męskie gotowanie w Kulinarne Atelier. Firma Wineland – importer win od 2005 roku uprzyjemni spotkanie kieliszkiem czerwonego wina. To będą wyjątkowe warsztaty na, których nie zabraknie słodkiego deseru.
Menu:
Wędzony na zimno tatar wołowy w stylu azjatyckim z olejem szczypiorkowym
Stek z sezonowanej wołowiny z pieczonymi batatami, jogurtem limonkowym i sosem chimichurri
Parfait z cachaca i mietą – brazylijski deser lodowy z paloną białą czekoladą
Koszt 320 zł/osoba
Rezerwacja miejsc pod nr tel. 570 142 555 lub
e-mail: kulinarneatelier@gmail.com